Tre ting du kan give i gave til babyshower

Annonce

Er du inviteret til babyshower? Et babyshower kan være en rigtig dejlig måde at invitere den lille baby ordentlig ind i alle jeres liv på, uanset om det så er en ny lille niece, kusine eller endda barnebarn du har fået dig – og så er det desuden en god måde at kunne hjælpe de nybagte forældre på ved at give dem en gave de kan bruge til at passe ordentligt på den lille.

Men hvad skal du lige give dem i gave? Hvad er egentlig den bedste gave, når det kommer til et babyshower? Her kan du læse om tre gode gaver, som du kunne overveje at købe.

En flot sengerand

Hvis du ikke har noget imod at spendere lidt penge på de nybagte forældre og den lille, så kan du gå ud og investere i et fysisk objekt de med garanti kan få brug for. Det kan for eksempel være en god sengerand, som kan være med til at beskytte barnet, når det befinder sig i dens babyseng.

Du kan finde en sengerand på tilbud, så det ikke går hen og bliver helt så dyrt igen for dig. Og så er det desuden bare rart at kunne spare penge der hvor man kan, så hvorfor ikke benytte sig af et godt tilbud, når det er der?

Hjemmelavede kuponer til gratis babysitting

Hvis pengene er utroligt små for tiden, så kan det godt være lidt uoverskueligt at du nu skal ud og bruge en masse penge på at købe en gave til et babyshower. Men gode gaver behøver faktisk slet ikke at koste så meget – ja, nogle gange kan de endda være helt gratis!

En af de ting, de nye forældre får allermest brug for i de kommende par år, er tid. Tid til at lære barnet at kende og tid til at nå det hele. Men midt i alt det, så skal der også være tid til at holde fast i parrets relation til hinanden. Der skal være tid til dates og kærlighed. Og her kan du hjælpe.

Tilbyd din egen tid som for eksempel babysitter. Lav en række hjemmelavede kuponer for gratis babysitning, som de kan indløse hos dig, når de har brug for det. På den måde behøver du ikke selv gå ud og bruge en masse penge. Og så får du samtidig mulighed for at tilbringe kvalitetstid med det lille barn.

En pengegave

Noget er nyt forældrepar altid har brug for er penge. Det er dyrt at have børn og hvis du er i en heldig situation, hvor du føler at du har penge nok, så kan du hjælpe dem med dette.

Køb et fint lille grønt træ, rul nogle pengesedler sammen og bind dem fast til træet. Vupti! Nu har du dig et fint lille pengetræ.

Med en sådan gave hjælper du parret gevaldigt meget og får samtidig afleveret dine penge i gave på en lidt sjov måde. Og så behøver du heller ikke at gå og bryde din hjerne med, hvilken fysisk ting du skal gå ud og købe til dem i gave.