Sådan kan du tjene penge hjemmefra – 3 måder at tjene penge på

Annonce

Kunne du godt tænke dig at tjene penge hjemmefra, så er der ingen tvivl om at dette er en mulighed. Det er lettere end du tror, og hvis du drømmer om at leve af din indkomst hvor du arbejder hjemmefra, så vil vi komme med 3 muligheder for at gøre dette i denne artikel.

Investering i aktier

Hvis du drømmer om at leve af at tjene penge hjemmefra, så kan du med fordel vælge at sætte dig ind i aktiehandel, hvor du lære at analysere virksomheder og lære at lave tekniske analyser af disse virksomheder. Det tager mange år at blive en dygtig investor, men når du først er kommet godt i gang så vil du også virkeligt kunne tjene mange penge på at investere. Tjen penge på aktier hvis du gerne vil komme til at leve som en succesfuld børsmælger en skønne dag.

Crowdlending – invester i lån

Du kan med crowdlending komme i gang med at investere i lån, og tage bankens rolle, som de tidligere havde monopol på. Du kan simpelthen få mulighed for at låne dine penge ud og tjene penge på de månedlige tilbagebetalinger samt rentebetalinger som lånetagerne skal betale til dig.

Dette sker igennem en crowdlending platform, hvor du får skabt kontakt til lånevirksomheder som søger finansiering af private investorer, hvor du får en del af dette rente afkast som de normalt ville have fået det hele af. Afkastet er på nogle platforme over 10% om året.

Freelance tekstforfatter

Hvis du gerne vil leve af at tjene penge hjemmefra, så er freelance tekstforfatter måske noget for dig. Hvis du skriver hurtigt, fejlfrit og har en god gramtik, så kan du ende med at leve som freelance tekstforfatter, ved at lave opgaver for større virksomheder og mediebureauer, som ofte søger freelance tekstforfattere. En freelance tekstforfatter tager enten en timepris eller en pris per ord, som ofte er på mellem 25 øre og 2 kroner per ord, afhængig af kvalitet og opgave samt hvor meget research der kræves.