Mod på at lade din formue gro gennem aktier?

Sponsoreret indhold.

Tips til nem og indbringende investering online

Investering er en smart måde at have en opsparing, som stille og roligt vokser, men du har travlt med hverdag og arbejde. Mange danskere er desværre lidt skeptiske i forhold til de mange muligheder for investering på nettet. Men sandheden er, at det i sidste ende også er ganske risikabelt at lade dine surt opsparede penge stå på bankkontoen, hvor de ædes op af inflation og andre uheldige finansielle situationer kan rive tæppet væk under banken – og dig.

Ligeledes behøves du heller ikke at sætte en halv eller hel bondegård i projektet – for under 10.000 kroner kan du sagtens starte et fornuftigt investeringsprojekt. Det er med andre ord nemt og tilgængeligt at komme i gang med investering i for eksempel aktier, også selvom du ikke lige har gået på universitet i 7 år og har en master i Finans!

 

At vælge strategi for investering er nøglen til succes

Først og fremmest er det, som med alle andre forudsætninger for at få succes, vigtigt at du bruger lidt tid på at sætte dig ind i de overordnede strategier og gøre dig helt centrale overvejelser.

 

  • Hvilken slags investor er du?

Før du sætter penge i projektet, skal du besvare dette kernespørgsmål: Hvordan vil du investere dine penge og i hvilke typer af aktier? Der kan være mange lag i dette spørgsmål: Vil du være villig til at sælge og købe aktier spontant og vil du bruge mange ugentlige timer på at holde dig opdateret om aktiemarkedets udviklinger? Har du tålmodighed til at investere over 3-5-10-15 år?

Du skal desuden beslutte dig for, om du af etiske årsager kun vil investere i bestemte brancher, eller om du vil satse på at købe en andel i en aktiefond, som samler flere aktier i virksomheder, du ikke selv kan vælge.

mininvestering.dk kan du se et godt overblik over de forskellige typer af online investering i alt fra aktier til kryptovaluta. Det kan være med til at give dig en god inspiration til, hvilke typer for investering, der kunne interessere dig. For den bedste måde at få succes med investering på, er altså at have en interesse for selve de virksomheder og produkter, man investerer i.

 

  • Hvilken måde vil du investere på?

Der findes et væld af platforme på nettet, hvor du kan investere på forskellige måder. Visse mere aktive former for investering er selvsagt mere indbringende over kort tid, men de kræver også en del mere arbejdstid og at du er dedikeret i din investering. I dag er det også populært at investere via en såkaldt investeringsrobot, som er specialdesignet software, der kan købe og sælge dine aktier automatisk efter hvordan markedet udvikler sig.

Har du fået lyst til at komme i gang med investering? Så start og læs mere her omkring, hvor du finder en anbefalelsesværdig dansk begynder-guide til aktieinvestering.