Kryptorobotter og handel med kryptovaluta

Betalt indhold.

Kryptorobotter kan foretage de helt rigtige handler for dig på nettet, hvis du handler med kryptovalutaer. Vil du gerne tjene flere penge på dine handler og undgå stress og panik, når kursen går ned? Så undgå at bruge dine penge forkert og invester i stedet i en robot til at foretage alle de rigtige valg for dig.

Kryptovalutaernes historie

Bitcoin er den mest kendte form for kryptovaluta og har eksisteret siden 2009, hvor den mystiske og hemmeligholdte skikkelse Satoshi Nakamoto afslørede sit ideologiske projekt, der skulle skabe en alternative handelsvaluta på nettet, som ikke var styret af en centralenhed som de klassiske valutaer som for eksempel den danske krone eller den amerikanske dollar er styret af centralbanken. Kryptovalutaen er styret af en p2p-teknologi, som kort fortalt betyder bruger til bruger og bakkes op af en blockchain, der bedst kan beskrives som én stor fælles regnskabsbog, hvor alle handler – om det er en pizza eller et tyggegummi – noteres, hvilket også gør det svært at fifle med regnskabstallene, da man så ville skulle ændre alles tal på én gang, hvilket i praksis er noget nær umuligt.

 

Bitcoin styres derimod af de daglige handler, og værdien er svær at forudsige, da den bestemmes så meget af folks forventninger. Legenden og hypen omkring Bitcoins startede nok første gang, at kryptovalutaen blev brugt som betalingsmiddel, nemlig i Californien i 2010, hvor en programmør og bitcoin entusiast købte to pizzaer gennem en anden bitcoin-ejer. Det sjove ved historien er dog, at køberen betalte 10.000 bicoins for pizzaerne, hvilket i dag svarer til mere end en halv million danske kroner, og historien vidner dermed om bitcoins økonomiske himmelflugt – men også faldgruberne i, hvor meget at kursen kan ændre sig fra dag til dag. Det er derfor vigtigt at holde hovedet koldt og have klare strategier for din handel med kryptovalutaen.

Kryptorobotter

Kryptorobotter kan nemlig hjælpe dig med handlen med kryptovalutaer som f.eks. Bitcoins. Læs mere om kryptorobotter til Bitcoins her.

 

Kryptorobotterne er ikke ægte robotter, men software, der via algoritmer forudsiger markedet gennem transaktioner og globale nyheder og derfor kan foretage de helt rigtige handler på de helt rigtige tidspunkt. I stedet for at du sidder og hiver dig i håret over kursens vilde udsving dag ud og dag ind, kan du ‘ansætte’ en robot til at holde øje med markedet for dig, dag og nat, og den foretager da køb og salg og skaber dig et økonomisk afkast, når du blot passer din hverdag. En robot er bedre til at holde ‘hovedet koldt’ end en investor i kød-og-blod, og den lader sig ikke påvirke af markedspsykologien eller lader sig rive med i en rus af køb-og-salg. Den kan udregne mere end hvad du selv kan, og sikrer dig for det meste gode resultater. Det samme fænomen findes andre steder på finansmarkedet, hvor aktiemarkedets aktierobotter f.eks. sikrer investorerne et afkast.

 

Det er dog vigtigt at nævne i den sammenhæng, at der har været tilfælde af bedrag på markedet for kryptorobotter, hvor kriminelle er stukket af med investorernes penge og installeret algoritmer, der ikke fungerer. Tjek derfor op på den robot du er interesseret i, inden du kaster dine hårdt tjente penge efter den.