Her er hvad du ikke skal gøre, når du efterisolerer

Sponsoreret

Isolering af boligen er meget vigtigt. Det giver en større komfort indenfor, da varmen ikke vil sive ud gennem sprækkerne, men forblive indenfor. Derudover er det godt for både pengepungen og boligens værdi, hvis din bolig er isoleret ordentligt. Hvis du endnu ikke har isoleret din bolig, så er det måske på tide at gøre noget ved det. Du kan nemlig sagtens efterisolere din bolig. Dog er der en række ting, som du bør være opmærksom på, når du efterisolerer. Herunder kan du læse tre ting, du i hvert fald ikke skal gøre!

Du kan også læse mere om efterisolering og finde flere tips lige her.

3 ting du skal holde dig fra ved efterisolering af boligen

  1. Drop fugtigt materiale.
    Du skal ikke bruge isoleringsmateriale, der har stået ude henover natten og dermed er blevet vådt eller fugtigt. Det øger nemlig risikoen for, at der vil forekomme skimmel svamp og dårlig lugt i dit hjem. Derfor er det vigtigt at opbevare dine materialer under ordentlige forhold. Det kan være dækket af en presenning og gerne på nogle paller, så det bliver løftet over jorden.
  2. Ingen sjusk.
    Når du skal isolere din bolig, så er det vigtigt, at det bliver gjort ordentligt og man derfor er omhyggelig og grundig med sit arbejde. Tag de præcise mål og skær til, så isoleringen bliver helt tæt. Det gælder også omkring bjælker, spær, vandrør og lignende. Det vil få din isolering til at virke meget bedre.
  3. Sikkerhed først.
    Når du arbejder med isoleringsmaterialer, så er der en lille ulempe. Materialet kan være med til at forårsage kløe, når det kommer i kontakt med huden. Derudover kan det støve meget, når man skærer i isoeleringsmaterialet, hvilket kan være irriterende, når man lægger det. Derfor er det en god idé at have en dragt, handsker, hue og maske på.