Er pengene små? Tre gode råd til en aktiv påskeferie

Annonce

Har du også børn, der hiver i dig for at komme på ferie? De kan fortælle om alle deres venner og veninder, der gang på gang rejser til eksotiske steder i verden sammen med deres forældre. Eksotiske steder, som du kun drømmer om kan blive til virkelighed en dag.

Du er måske på dagpenge, mens din mand arbejder i døgndrift for at kunne få økonomien til bare at hænge lidt sammen. Og samtidig med det har dine børn et inderligt ønske om at komme på ferie, som du ikke kan give dem. Der findes dog andre løsninger, som kan give børnene en lige så god påskeferie, som dem, der tager flyveren til sydens sol.

Her får du tre gode råd til, hvad I kan få påskeferien til at gå med, som er ganske gratis.

Endags tur til Aarhus

Selv om det kan koste lidt benzinpenge at tage en tur til Aarhus, findes der mange aktiviteter i byen, som kan gøres kvit og frit. Skulle der alligevel være lidt plads i budgettet til at bruge lidt penge, findes der mange spændende aktiviteter for både børn og voksne, som I kan kaste jer over.

Frisk luft

Der er ingen tvivl om, at det kan være svært at aktivere børn mange dage i streg. Derfor kan det være en god idé at tage dem med ud i naturen. Men inden I tager afsted, kan I tegne forskellige ting, man ser i skoven på et stykke papir, som I kan tage med jer i lommen. Når I så kommer ud i skoven, gælder det om at finde alt, hvad I har tegnet på papiret – en form for banko, bare i skoven.

Den sikre vinder

Selv om I sikkert allerede har tilbragt masser af timer på den lokale legeplads, er det altid et sikkert hit blandt børnene. Her kan de få lov til at svinge sig rundt i stativerne, rutsje på rutsjebanen og gynge helt op til skyerne i gyngestativet. Og du kan endda også få lidt gratis træning ud af at hoppe med børnene rundt – de har fart på.