5 tegn på at du har heldet med dig

Nogle har held i kærlighed og andre har held i spil. Der er folk der kan vinde på ethvert Unibet Odds de placerer og andre der ikke engang kan vinde en 7-kabale. Men hvordan kan det være at nogle mennesker er svineheldige og vinder høje summer på online odds, bliver forfremmet, opnår deres drømme, møder deres livs kærlighed eller noget helt femte? Er det tilfældigt om man er heldig eller uheldig, eller er der noget man selv kan gøre, for at vende sit held? Her på siden kan du læse om, hvilke 5 tegn der tyder på, at du har heldet med dig.

Heldige mennesker viser oprigtig næstekærlighed

Held handler meget mere om ens indstilling og åbenhed, end om tilfældighed og chance. Det handler mere om hvordan du er som person, og er altså ikke noget man er født med. Dette giver meget god mening, og man kan sammenligne det lidt med ideen om karma. Hvis du viser at du interesserer dig for de mennesker du omgås og viser en oprigtig næstekærlighed overfor andre, så vil du opdage at heldig søger din vej. Åbenhed og venlighed resulterer i, at flere ønsker dig det godt. Gør du noget godt for andre, vil du opleve at deres positive handlinger vendes mod dig.

Heldige mennesker tager ”ja”-hatten på

Heldige mennesker griber chancen og siger ”ja” til muligheder uanset risici. Det viser sig, at mulighederne har tendens til, at hænge mere sammen med at tage risici og acceptere uventede forslag end fra forsigtighed.

Heldige mennesker har positive forventninger

Positive forventninger hænger også meget sammen med oplevelsen af held. Sagt med andre ord, så vil folk, der oprigtig tror, at positive ting vil ske for dem, opleve bedre held. Dette kan godt lyde lidt som noget vrøvl, men den er god nok. Folk der ofte er uheldige, tror mere på at negative ting vil ske for dem i fremtiden end heldige mennesker gør.

Heldige mennesker imødekommer nederlag

Ingen kan være heldige hele tiden. Vi oplever alle nederlag og skuffelser – det er en del af livet. Men heldige mennesker lader ikke uheld stoppe dem i deres søgen på held, men lærer af skuffelser og finder nye kreative løsninger til at nå deres mål.

Heldige mennesker lytter til deres intuition

Alt for ofte læner vi os mest til logikken alene og lytter ikke til vores mavefornemmelse. Så hvis du har taget nogle uheldige beslutninger, så tænk mere over hvad din mavefornemmelse fortæller dig og spørg dig selv ”Føles det her rigtigt?”. Man skal selvfølgelig ikke smide logikken ud af vinduet, men det handler om at finde den rette balance, og lytte til sin ”sjette sans” fremfor at ignorere den. Statistikker viser faktisk, at hvis man overanalyserer ting, så mindsker man chancen for at tage den rigtige beslutning.